Eveniment „Materialele publicitare de la moft la utilitate”

eveniment_materiale_publicitare_promer_group

„Să nu te promovezi pentru a-ți economisi bugetul este ca și cum ai opri ceasul pentru a salva timp.” afirma Henry Ford.

Ești antreprenor? Conturezi și implementezi strategii integrate de marketing? Cu siguranță te-ai întrebat cât de utile sunt materialele publicitare și de ce ar fi necesar să aloci un buget pentru o astfel de promovare.

Răspunsul nostru este că trebuie să le înțelegi scopul! Stabilește-ți obiective la care să-ți adaptezi bugetul, iar ulterior creativitatea-i floare la ureche!

În data de 27 martie va avea loc conferința „Materialele publicitare de la moft la utilitate”, eveniment realizat de către Promer Group pentru partenerii noștri, dar și pentru antreprenorii locali.

Acesta va fi susținut de către CEO Promer Group, Răzvan Zvorișteanu, activ de 13 ani în domeniul producției publicitare.

Evenimentul va avea loc în data de 27 martie, în intervalul orar 16:00-20:00, la Hotel Eden din Iași. Dacă ești interesat, îți recomandăm să-ți notezi acum data în agendă ca să fii sigur că nu uiți evenimentul și că acesta nu se va suprapune cu alte angajamente.

Te poți înscrie la eveniment completând formularul de înscriere următor: https://goo.gl/5VvBRU. În medie, durează 2 minute completarea lui.

Dacă ești preocupat de promovarea eficientă a companiei tale, în cadrul evenimentului vei învăța să:

  • estimezi corect bugetul tău de marketing în funcție de obiectivele tale;
  • identifici canalele de promovare potrivite companiei tale;
  • cum să alegi materialele publicitare și cum să le folosești eficient;
  • dezvolți o strategie eficientă de promovare offline a companiei tale;
  • cum să fidelizezi clienții prin intermediul produselor publicitare.

Așadar, îți recomandăm prezența la acest eveniment atât pentru informațiile utile, cât și pentru networkingul pe care îl poți realiza cu ceilalți participanți, oameni din mediul de afaceri din Iași.

Dacă dorești detalii suplimentare, ne găsești la adresa salut@promer.ro sau la numărul de telefon 0756.114.525.

Ne vedem acolo!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *